广告位
您的位置 首页 大学写作阅读

2011年6月英语六级深度阅读答案(沪江网校版)

  2011年大学英语四级考试已结束,新浪网教育频道第一时间收集整理试题及参考答案,供考生参考,以下为沪江网校版六级深度阅读答案:   Part IV Reading Compre…

  2011年大学英语四级考试已结束,新浪网教育频道第一时间收集整理试题及参考答案,供考生参考,以下为沪江网校版六级深度阅读答案:

英语培训

  Part IV Reading Comprehension (Reading in depth)

  Section A

  Questions 47 to 51 are based on the following passage。

  47. what is in your boss's mind

  48. challenging our boss's authority

  49. possible consequences

  50. be proposed and reviewed

  51. confrontations

  Section B

  Passage One

  Questions 52 to 56 are based on the following passage。

  52. What can we learn from the first paragraph?

  答案:D. The general public thinks differently from most economists on the
impact of immigration。

  53. In what way does the author think ordinary Americans benefit from
immigration?

  答案:B. They can get consumer goods at lower prices。

  54. Why do native low-skilled workers suffer most from illegal
immigration?

  答案:C. They have a harder time getting a job with decent pay。

  55. What is the chief concern of native high-skilled, better-educated
employees about the inflow of immigrants?

  答案:D. It may place a great strain on the state budget。

  56. What is the irony about the debate over immigration?

  答案:C. People are making too big a fuss about something of small impact。

  Passage Two

  Questions 57 to 61 are based on the following passage。

  57. What characterises the business school student population of today?

  答案:A. Greater diversity。

  58. What is the author’s concern about current business school
education?

  答案:B. It will produce business leaders of a uniform style。

  59. What aspect of diversity does Valerie Gauthier think is most
important?

  答案:C. Attitude and approach to business。

  60. What applicants does the author think MBA programmers should consider
recruiting?

  答案:C. Applicants from outside the traditional sectors。

  61. What does Mannaz say about the current management style?

  答案:D. It is shifting towards more collaborative models。

本文来自网络,不代表一鸣英语网立场,转载请注明出处:http://www.chinesemfc.org/dxyy/dxxzyd/38285/

作者: admin

为您推荐

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注

联系我们

联系我们

0898-88881688

在线咨询: QQ交谈

邮箱: email@wangzhan.com

工作时间:周一至周五,9:00-17:30,节假日休息

关注微信
微信扫一扫关注我们

微信扫一扫关注我们

关注微博
返回顶部