广告位
首页 历年真题 2015最新四级语法习题

2015最新四级语法习题

  今天洛基老师分享给大家的是2015年最新四级语法题。希望学习更多英语知识,可以关注…

  今天洛基老师分享给大家的是2015年最新四级语法题。希望学习更多英语知识,可以关注官网的其他资料哦。如果有更多学习需求,不妨进入右侧的报名区域,即可获得在线学习英语的资格。

����Ӣ����ѵ

  1.Mary has a _______ view of our future. But
nobody believes what she said.

  A. portable

  B. primary

  C. possession

  D. positive

  2.Nobody knows his _______ for helping
us.

  A. motive

  B. motion

  C. mood

  D. moral

  3.Both sides agree to establish a _______
zone between the south and north.

  A. midst

  B. mild

  C. mention

  D. neutral

  4.This is a _______ moment for our research.
We should be careful.

  A. critical

  B. belt

  C. conscience

  D. copper

  5.This textbook is for the _______ students,
not for the beginners.

  A. observation

  B. transportation

  C. advanced

  D. transfer

  6.When I read the newspaper, I always read
the _______ first.

  A. headlines

  B. headquarters

  C. heaven

  D. horizon

  7.They _______ our house at
$10,000.

  A. count

  B. vanish

  C. weave

  D. assess

  8.When he studied at college, Jack was
supported by a _______.

  A. treatment

  B. assistance

  C. scholarship

  D. protein

  9.Even as _______, he made several wonderful
inventions.

  A .a stock

  B. a representative

  C. an undergraduate

  D. a gulf

  10.An emergency _______ is very important in
case of fire.

  A. exit

  B. deposit

  C. discharge

  D. elaborate

  答案: 1.D 2.A 3.D 4.A 5.C 6.A 7.D 8.C 9.C
10.A

  除了上述语法题之外,阿卡索外教网还有更多有趣的英语资讯,欢迎在首页查找到你需要的内容。

本文来自网络,不代表一鸣英语网立场。转载请注明出处: http://www.chinesemfc.org/slj/lnzt/14691/
上一篇
下一篇

作者: admin

为您推荐

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用*标注

联系我们

联系我们

0898-88881688

在线咨询: QQ交谈

邮箱: email@wangzhan.com

工作时间:周一至周五,9:00-17:30,节假日休息

关注微信
微信扫一扫关注我们

微信扫一扫关注我们

关注微博
返回顶部